Odtülüler Dershanesi

 

Artık çocuklarınıza ders çalışın gibi cümleler kullanmayacaksınız. Niçin mi ?
Matematik-fizik-kimya ders kampları
Ders çalışma alışkanlığı olmayan yada iyi mi ders çalışması gerektiğini bilmeyen öğrencilerin faydalanabileceği yaz kampı programımız toplam 210 saatir. Programımız Pazartesi,Salı,Çarşamba, Perşembe günleri saat 09-30-17:00 arasında yapılmaktadır.Ders Kampımızda öncelikle öğrencinin bireysel eksik olduğu konular tespit edilir. Noksan mevzular 3-5 kişilik gruplarda döngülü şekilde anlatılarak konunun anlama kısmı gerçekleşmiş olur.Öğrencinin eğer temelinde aksaklık var ise temele yönelik konu anlatımı yapılır.
Ders kampı planlaması: 09:00-13:00 arası mevzu anlatımı ile adım atar. Konu anlatımından sonrasında öğrenci eve gönderilmeden öğrencinin evde yapacağı tüm çalışmalar öğretmenler gözetimin de yanımızda yapmış oldurılır. Öğrenci tüm çalışmaları burada tamamlandığı için evde çalışma yapmasına gerek kalmaz.

Continue reading
5 Nisan 2017
Devamını Oku..

Ankara Butik Dershaneleri

 

Ankaranın En İyi Butik Dershanesi; Odtülüler Dershanesi özel eğitim kurumları olarak bizler öğrencilerimize bire bir, koçluk konseptli ve başarı hedefli bir program sunuyoruz. Öğrencilerimize evimizdeki ders çalışma odasında, nasıl ders çalışması icap ettiğini öğreterek, öğrencinin yıl süresince maksimum verimle Continue reading

4 Nisan 2017
Devamını Oku..