Dershane seçimi yaparken en önemli kriterlerden biri de dershanenin fiyatıdır. Geçtiğimiz yıllarla birlikte artan dershane fiyatları her aile için ekonomik olmayabiliyor. O yüzden tercih edebilecek olduğunuz dershanelerin bir listesini yapıp ve daha sonra fiyat listesini oluşturarak aralarında seçim yapmak çok daha kolay olacaktır.

Ankara’da 2019-2020 dershane fiyatları senenin başında belirlenmektedir. 2019-2020 belirlenmiş dershane fiyatları alınacak çeşitli indirimlerin yanı sıra öğrencinin okulda gösterdiği başarı seviyesi, kardeş indirimi ve yapılacak seviye belirleme sınavında dereceye girmesiyle çok daha uygun fiyatlara kadar düşmektedir. Geçen yıllarda dershane sayılarının çok fazla olmasından kaynaklı fiyatları oldukça aşağı çektiği için yeni eğitim yılları ile beraber çoğu dershanelerin yerini özel eğitim verecek olan yerler olarak dönüştürülmüştür. Bu yüzden 2019-2020 dershane fiyatları oldukça yüksek fiyatlara kadar çıkmıştır.

Çocukları veya kendileri için dershane seçimi yapacak olanlar 2019-2020 dershane fiyatlarının ne kadar olduğunu merak ediyorsa en net şekilde tercih edebilecek oldukları dershaneleri arayarak kesin fiyat bilgisine ulaşabilirler. 2019-2020 dershane fiyatları ile ilgili birçok yerde fiyat yazsa da bunlar kesin değil ortalama fiyatlardır. Her dershanenin fiyatı verdiği eğitim süresine, verdiği eğitime ve hangi ilde olmasına karşın bile değişiklik göstermektedir.

2019-2020 dershane fiyatları her dershaneden dershaneye oldukça değişiklik göstermektedir. Örneğin bazı dershaneler birinci yıldan sonra ikinci yılda orayı tercih eden öğrencilerine bile indirim yapmaktadır. Bu yüzden seçim yaparken bunlara bile dikkat etmek oldukça önemlidir. Özellikle liseye giden çocukların okul yerine böyle özel dershaneleri tercih etmesi yüksek rakamlara ulaşmaktadır. Bunlara karşın iyi bir indirim almak daha cüzi rakamlar vermek çok daha avantajlı olacaktır.

2019-2020 dershane fiyatları adı altından birçok yazı derlenmiştir. Fakat dershanelerin fiyatlarına en doğru ve rahat şekilde dershaneleri arayarak ulaşabilirsiniz. Bu sayede daha detaylı şekilde bilgi alabilir neye göre indirim yaptıklarını dahi öğrenebilirsiniz. Ayrıca bunlarla birlikte dershanenin eğitim kadrosunu verdikleri eğitime ilişkin bilgilere kolaylıkla öğrenebilirsiniz. Tercih doğrultusunda araştırdığınız dershaneleri bir liste haline getirebilir eleyerek hangisi sizi daha çok mutlu edecek ve ileriye taşıyacaksa onu tercih edebilirsiniz.